• +31 6 345 15 770
  • info@yinin.nl
  • Breda, Nederland

Ontstaan

Yinin Agency is opgericht door Beatrijs van Oostveen. Zij heeft een zakelijke achtergrond als business consultant en IT ingenieur en hierdoor veel ervaring met Customer Relationship Management implementaties en projecten. Tevens is ze voormalig partner en operationeel manager van een bemiddelingsbureau in de zorg.

Tijdens de jarenlange ervaring met het ontharen van vrouwen in een Brazilian Wax Salon (CeraCare.nl) ben ik allemaal prachtige vrouwen tegengekomen. Het verbaasde mij hoe vaak vanuit onzekerheid en onwetendheid aan mij de vraag werd gesteld of ze er wel ‘normaal’ uitzagen…

Mijn antwoord hierop was steevast: “Iedereen is verschillend en uiteindelijk zijn we allemaal hetzelfde.”

Want zeg nou zelf… is een neus per definitie bijzonder (of) gewoon? Zo een raar uitsteeksel, net als je oren, hoort als vanzelfsprekend bij ons menselijk lichaam. Waarom zouden we het onszelf lastig maken door er een waardering aan te hangen in termen van ‘mooi’ of ‘lelijk’? En eigenlijk geldt dit voor ons hele lichaam.

Wat ik hiermee wil zeggen is dat ik vind dat iedereen per definitie bijzonder en juist door een unieke imperfectie op zijn/haar eigen wijze en uitstraling altijd perfect is.

Een aantal van mijn vaste salonbezoeksters heb ik gevraagd om zich in te schrijven als model bij Yinin. Juist omdat ze zo trots of onterecht onzeker over zichzelf zijn.. Juist omdat ze allen door iedereen gezien en bewonderd mogen worden!

Hiernaast is Beatrijs ook creatief ondernemend en een echt ‘mensen-mens’ waardoor ze haar nevenberoep bij CeraCare® Waxsalon nog steeds met veel plezier en toewijding uitvoert.

Een mix van werkervaring, passie en personaliteit, hebben tot de ontwikkeling van Yinin Agency geleid. En zoals het haar ‘als een beetje nerd ;-)’ betaamt, heeft ze ook aan de Yinin Agency Applicatie een prachtige rol toebedeeld als krachtige ondersteunende software binnen het gehele bemiddelingsproces, vanaf het begin tot en met de laatste afwikkelingen.