• +31 6 345 15 770
  • info@yinin.nl
  • Breda, Nederland

Uitblinken in bijzonderheid

Yinin Agency vindt iedereen per definitie bijzonder en juist door een unieke imperfectie is iedereen op zijn/haar eigen wijze en uitstraling perfect.

Hierom zijn wij gespecialiseerd in modellen met eigenschappen die júist onze diversiteit en menselijkheid typeren. Dus ook wanneer je een afwijkende eigenschap, een alternatieve uitstraling, een (zichtbare) beperking hebt, of wanneer er iets te veel of te weinig -naar jouw idee- aanwezig is, of als je juist denkt dat je gewoon (te) normaal bent…. Het maakt je allemaal geschikt als model bij Yinin.

Onze klanten die graag met onze modellen willen samenwerken zoeken naar uitblinkers, niet specifiek ‘een knappe kop of barbiepop’ als het gaat om het definiëren van schoonheid. Onze klanten zijn net zo divers als onze modellen.

Voor onze klanten is Yinin continu op zoek naar personen die met hun authenticiteit een onderscheid weten te maken…. door het uitstralen en oproepen van een herkenning, een ervaring, een sentiment, een gedachte of een wens.

Respect, begrip en waardering zijn onze kernwaarden bij het werken met zowel onze modellen als onze klanten. 

 Ons belangrijkste doel is om klanten te verbinden met de modellen waarmee ieders doel bereikt wordt: tevredenheid over de samenwerking en een grote voldoening over het resultaat!